Kierrä tiekirkkoja

Vaella rennoille kirkkokierroksille

Kierrä kirkko jos toinenkin. Tai kerää koko sarja. Näiltä sivuilta voit selailla ehdotuksia eri sortin tiekirkkokierroksiksi. Tosikiertäjille on tarjolla sata lasimaalauskirkkoa tai 33 keskiaikaisen Tiekirkon kierros, kevyempään tyytyvälle viisi Alvar Aallon kirkkoa. Entä sopisiko Puukirkko-kierros meille puupäille?

Ota rennosti. Kiertelyä voi jatkaa seuraavana kesänä, silloinkin Tiekirkot tarjoavat taivaallisia taukopaikkoja matkasi varrella.

Ehdotetut kirkkokierrokset eivät ole tieteellisen tarkkoja; Tiekirkko-bongaus on leppoisaa ja paineetonta. Ilmoita meille täydennyksistäsi tai ehdottele uusia kierroksia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

P.S. Köyhät vaivaisukot eivät ole vielä saaneet omaa kirkkokierrostaan. Mutta Vaivaisukolliset kirkot -sivulta löydät listattuna ne Tiekirkot, joiden kupeessa odottaa vaivaisukko. Käy tapaamassa ja pistä lantti ukon kouraan hyvän asian puolesta: "Joka koyhää armahtaa, hän lainaa Herralle".

Fillarikierros Kuvakirkot Lasimaalauskirkot Keskiaikaiset kivikirkot Engelin kirkot Alvar Aallon tiekirkot Puukirkot