Linkkejä kirkkotielle

Kirkko ympäristöineen kuluu lähes jokaisen paikkakunnan tärkeimpiin nähtävyyksiin. Tutustu kirkkojen rakennusperintöön ja valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuurimaisemiin, joita voit selata myös alueittain.

Kirkkojen bongailijoille lisätietoa historiasta, arkkitehtuurista ja taiteesta löytyy mobiilikäyttöisestä oppaasta www.mobiilikirkko.fi/bongaakirkko.

Rengon kirkkoLiity kirkkoon!

Haluatko liittyä kirkkoon ja tulla seurakunnan jäseneksi? Tervetuloa! Alkuun pääset täyttämällä Liity kirkkoon -lomakkeen. Antamasi henkilötiedot välittyvät kotikuntasi seurakuntaan parin arkipäivän sisällä ja seurakunnasta ollaan sinuun yhteydessä.

Entäpä jos lähtisit pyhiinvaellukselle?

Suomessa on useita keskiaikaisia ja uudempia pyhiinvaellusreittejä. Reiteillä voi matkata ohjatusti tai omin päin vaeltaen. Pyhät polut järjestää kesän mittaan useampia vaelluksia Itä-Suomessa. Älä toki unohda Tiekirkkojen teemakierroksia, joille voit suunnistaa pyörällä, autolla tai yleisillä kulkuvälineillä.

Oletko innostunut kirkkokätköistä?

Geokätköjä etsiessäsi voit samalla reissulla piipahtaa avoimeen kirkkoon. Tarkista listaus kirkkojen lähellä olevista kätköistä Geocache.fi-osoitteessa (sivusto vaatii maksuttoman kirjautumisen).

Lisätietoja geokätköilystä myös Suomen Ladun sivuilta

Kirkkoon verkossa

Pukkaako kiire päälle etkä pääse tiekirkkotielle? Tule hiljentymään Kappeliin verkossa. Sivuilta löydät hartauksia, rukouksia ja ajatuksia. Kappelia pitää yllä Suomen evankelis-luterilainen kirkko. Testaa vaikka kappelin rukousruletti!

Mobiilikirkko on puhelimen selaimesta käytettävä palvelu. Sen kautta voi osallistua vaikkapa verkkoretriittiin. Palvelun tarjoaa Helsingin seurakuntayhtymä. Suositun Tuomas-messun sivuilla on tietoa hengellisestä elämästä ja rukouksia: www.tuomasmessu.fi

Älypäät pääsevät testaamaan Raamattu-tietoutta pelaamalla matsin Raamattu-Älypäätä: http://alypaa.com/yhteisot/pelit/Raamattu

Kirkon nettikauppa

sacrum.fi