Tiekirkot
#tiekirkko

Raision Pyhän Martin kirkko

Raision kirkko on yksi maamme vanhimmista harmaakivikirkoista ja perimätiedon mukaan sen rakennusvuotena on pidetty vuotta 1305. Kirkko on pyhitetty ja nimetty Pyhän Martin, keski-ajan pyhimyksen mukaan, jonka kuva on myös Raision kaupungin vaakunassa.

Kirkon www-sivut

Seurakunnan www-sivut

Kivikirkko

Avoinna:

28.6.-28.7. tiistai - torstai klo 10-17.
Kirkonmäellä kesäkahvila tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11-16.
Jos kirkossa on meneillään tilaisuus, etkä pääsekään sisälle kirkkoon, voit ladata puhelimeesi Nomadi -sovelluksen (Pyhän Martin pyhiinvaellus) ja tutustua sen avulla hautausmaan historiaan ja erilaisiin legendoihin, hiljentyä mietiskelypolun varrella tai kuunnella joitakin lauluja.

Jumalanpalvelukset:

Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10.

Osoite: Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Muut tilaisuudet: SUVI-ILLAN HARTAUSHETKET kirkkomaalla, alakappelin pihalla 15.6.-10.8. keskiviikkoisin klo 18 (huonolla säällä sisätiloissa). OPASTETUT KIRKKOMAAKIERROKSET klo 18: To 16.6. Vanhaa, uutta ja ainutlaatuista. Ti 21.6. Kirkkomaan monimuotoisuus ja rakennukset. To 18.8. Vanhaa, uutta ja ainutlaatuista. Ti 23.8. Osattiin sitä ennenkin – nimekkäitä raisiolaisia Raision kirkkomaalla. Tutustumme Raision monipuoliseen kirkkomaahan, sen historiaan ja tarinoihin asiantuntevien oppaiden johdolla. Kierrokset alkavat klo 18 kirkon pääportilta ja kestävät noin 1,5 tuntia. Oppaina Raision ja Lounaisrannikon Matkailuoppaat. KATSO MYÖS: https://www.raisionseurakunta.fi/

Palvelut

  • Ilmainen parkkipaikka
  • Opas
  • Esteetön pääsy
  • WC
  • Inva WC
Raision Pyhän Martin kirkko