Tiekirkot
#tiekirkko

100 syytä matkailla Suomessa

Tulevana kesänä Tiekirkot näkyvät myös 100 syytä matkailla Suomessa -sivustolla.

100 syytä matkailla Suomessa on sivusto, joka tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä kotimaanmatkailuun. Sivuston ja kampanjan takana on iso joukko matkailutoimijoita ja -kohteita ympäri Suomen. Ne ovat yhdistäneet voimansa, jotta kaikilla olisi mahdollisuus nauttia Suomen hienoista antimista ja löytää myös niitä paikallisten suosikkipaikkoja, joita edes tietäjät eivät vielä tiedä muuten kuin omilla kulmilla.

100 syytä matkailla Suomessa -sivusto avattiin ensimmäistä kertaa seitsemän vuotta sitten – Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Tavoitteena oli saattaa kotimaan matkailijat ja matkailukohteet yhteen mahdollisimman inspiroivasti.

Kotimaisten yrittäjien tukeminen lähimatkailulla on reilu ja vastuullinen teko. Reissatessasi kotimaassa ja paikallisia palveluja käyttäen rahasi jäävät Suomeen ja työllistävät ihmisiä. Jo yhdellä kotimaanreissulla vuodessa on iso merkitys, kun sen tekee riittävän moni ja luvut ynnätään kansantalouden tasolla. Lisäksi lähimatkailu on ympäristöystävällisempää kuin kaukomatkailu.

Tutustu Tiekirkkoihin ja muihin sivuston kohteisiin tästä linkistä.