Tiekirkot
#tiekirkko

Tiekirkkokesä 2022

Ensi kesänä avoinna on jälleen yli 250 Tiekirkkoa ympäri Suomen. Suuntautuupa lomareissusi mihin päin Suomea tahansa, matkan varrelle osuu varmasti toinen toistaan upeampia Tiekirkkoja. Tiekirkoissa kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa arkkitehtuuriin, paikalliseen historiaan tai hiljentyä hetkeksi omien ajatustensa äärellä.

Lähimatkailu on ilmastoteko

Suomi on kauneimmillaan kesällä, ja ainekset onnistuneeseen kesälomaan voivat löytyä myös aivan läheltä. Miltä kuulostaisi fillarointi kesäisen Suomen läpi tai kiertoajelu kotimaan nähtävyyksiä ihastellen? Mitä jos poikkeaisit tänä kesänä termarikahville Tiekirkkoon? Kirkon penkissä voi hyvin nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja kirkkokahveista! Voit tarkistaa lähimmät Tiekirkkosi ja niiden aukioloajat kirkkoluettelosta.

Tiekirkot sosiaalisessa mediassa

Nettisivujen lisäksi Tiekirkoista löytyy tietoa Facebookista, Twitteristä ja Instagramista tililtä @tiekirkot. Sosiaalisesta mediasta voi löytää vinkkejä toinen toistaan upeampien kirkkojen sijainneista ja lukea ihmisten tarinoita elämän suurista hetkistä, joista myös kirkon seinät kertoisivat, jos osaisivat puhua. Ota Tiekirkot seurantaan sosiaalisessa mediassa ja ihastele ihmisten kirkkobongausta tunnisteella #tiekirkko.

Mielenrauhaa kaikille teille!