Tiekirkot
#tiekirkko

Tiekirkot.fi on uudistunut

Uusitulla sivustolla löydät Tiekirkot aiempaa helpommin. Voit valita, haetko Tiekirkkoja paikkakunnan vai matkareittisi perusteella. Nettisivuille on koottu vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja uutta on myös lapsille suunnattu materiaali, jonka on tuottanut Lasten ja nuorten keskus.

Tiekirkot sosiaalisessa mediassa

Nettisivujen lisäksi Tiekirkoista löytyy tietoa Facebookista, Twitteristä ja Instagramista tililtä @tiekirkot. Sosiaalisesta mediasta voi löytää vinkkejä toinen toistaan upeampien kirkkojen sijainneista ja lukea ihmisten tarinoita elämän suurista hetkistä, joista myös kirkon seinät kertoisivat, jos osaisivat puhua. Ota Tiekirkot seurantaan sosiaalisessa mediassa ja ihastele ihmisten kirkkobongausta tunnisteella #tiekirkko.

Lähimatkailu on ilmastoteko

Suomi on kauneimmillaan kesällä, ja ainekset onnistuneeseen kesälomaan voivat löytyä myös aivan läheltä. Perinteisen kesämökkeilyn ohessa moni suosii yhä liikkuvampaa kesälomaa. Miltä kuulostaisi fillarointi kesäisen Suomen läpi tai kiertoajelu kotimaan nähtävyyksiä ihastellen? Lomailu kotimaassa on myös ekoteko, koska lentomatkustamisen hiilidioksidipäästöt ovat huomattavan korkeat.

Matkustit missä päin Suomea tahansa, matkasi varrelle osuu Tiekirkkoja, joihin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa! Etsi matkasi varrelle osuvat Tiekirkot täältä. Kirkot tarjoavat tilaisuuden nähdä upeaa arkkitehtuuria, kuulla tarinoita paikallisesta historiasta tai hiljentyä hetkeksi omien ajatustensa äärellä.

Monille Tiekirkot kuuluvat kesän vakiomatkailukohteisiin ja sadattuhannet matkailijat pistäytyvätkin kesäisin ympäri Suomen Tiekirkoissa, joita on kaikkiaan noin 265. Tiekirkot pitävät ovensa avoinna vierailijoille ja tarjoavat levähdyspaikan rauhaa ja arkkitehtonisia elämyksiä etsiville ihmisille. Samalla ne ovat madaltaneet ihmisten kynnystä tutustua kirkkoihin.

Tervetuloa verkkoon ja kirkkoon!